Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
DrainagebuizenDrainage hulpstukkenRegenwaterinfiltratiePVC afvoerRegenpijpenBlog & advies

Hard PVC lijm

Hard PVC lijm van Griffon, RU-22, voor het lijmen van PVC afvoer- en rioolleidingen tot 315mm

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

Griffon RU-22 hard PVC lijm 1000ml

€ 26,95 € 22,27 excl. btw

Griffon RU-22 hard PVC lijm 250ml

€ 8,90 € 7,36 excl. btw

Griffon RU-22 hard PVC lijm 5000ml

€ 131,65 € 108,80 excl. btw

Griffon RU-22 hard PVC lijm 500ml

€ 15,55 € 12,85 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Hard PVC lijm

Keurmerk
KOMO CE
Geschikt voor
PVC Afvoerbuizen, dakgoten en hulpstukken
Geschikt voor zout water
 
EN-norm
EN1329, 1453 en 1455
Merk
Griffon
Type
RU-22
Artikelnummer
998708
Niet geschikt voor
Drinkwatervoorzieningen

Omschrijving Hard PVC lijm

Voor het verlijmen van PVC afvoerbuizen ban een (hemelwater)afvoersysteem, moffen en fittingen met een nauwe of een ruime passing gebruikt u hard PVC lijm. 

De hard PVC lijm RU-22 van Griffon is van een professionele kwalitatief, voorzien van het KOMO keurmerk, waardoor u kunt vertrouwen op de lijmverbinding van uw afvoersysteem. 

Wilt u meer lezen over de eigenschappen en toepassingen van de Griffon RU-22, dan kan dat in de documentatie.

Hard PVC lijm droogtijd

De hard PVC lijm RU-22 van Griffon staat bekend om haar snelle droogtijd. Met de Griffon RU-22 heeft u snel een sterke en waterdichte verbinding, omdat de hard PVC lijm snel uithardt. Na 10 minuten kunt u zelfs al de lijmverbinding mechanisch belasten! 

De Griffon RU-22 hard PVC lijm is toepasbaar bij het verlijmen van dakgoten, PVC afvoerbuizen ≤ 315 mm en PVC hulpstukken met een lijmverbinding in de kleur grijs en wit. De hard PVC lijm Griffon RU-22 is niet geschikt voor drinkwatervoorzieningen.

Voor gebruik is het belangrijk om de PVC buizen haaks af te zagen, af te schuinen en te ontdoen van eventuele bramen. Hierna reinigt u de lijmoppervlakken met Griffon Cleaner. Vervolgens lijmt u snel en gelijkmatig rondom. Op de buis brengt u de hard PVC lijm dik aan, 4 tot 6 keer en op de mof brengt u de hard PVC lijm dun aan. Het is belangrijk om daarna direct de verbinding te monteren. Nadat u de delen in elkaar heeft geschoven, verwijdert u het overtollige hard PVC lijm. 

Hard PVC lijm

De hard PVC lijm Grffon RU-22 is voorzien van een ronde borstel, die geïntegreerd is in de dop van de flacon. De grote dop zorgt voor een handzame greep. Hierdoor verdeelt u de hard PVC lijm gemakkelijk over het te lijmen oppervlak.

Hard PVC lijm

Met de ronde borstel kunt u de hard PVC lijm eenvoudig en snel aanbrengen. Daarnaast zorgt de borstel voor een goede  gelijkmatige verdeling van de lijm en daarmee voor een betrouwbare verbinding. Deze borstel bespaart u per verbinding 40% van uw tijd ten opzichte van de traditionele platte kwast!

Als professional is het belangrijk om schoon en efficiënt te werken. Daarom is de Griffon RU-22 flacon makkelijk te openen en te sluiten. De dop heeft een goede greep, waardoor het handig is in het gebruik. Bovendien is de draaidop snel; met 1 kwartslag is de flacon al open. In de dop is meteen de borstel verwerkt. Tot slot is de flacon bestand tegen beschadigingen en deuken. Griffon staat bekend om haar gebruiksvriendelijke verpakkingen. Griffon is de lijmspecialist voor de professionele markt. U kunt hier het hele leveringsprogramma bekijken.

Hard PVC lijm prijs

Heeft u nog vragen over het gebruik van de hard PVC lijm RU-22, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, Zij helpen u graag verder!

Drainagebuizen: Voor degenen die het gaan maken!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht