Drainage kruisstuk

Drainage kruisstukken 90°, klikaansluiting voor bevestiging aan de drain

DRAINAGE KRUISSTUK 60

18,25 15,08 excl. btw

DRAINAGE KRUISSTUK 80

18,90 15,62 excl. btw

DRAINAGE KRUISSTUK 100

19,35 15,99 excl. btw

Totaal voor dit product

U heeft hiernaast nog geen producten geselecteerd.

 

Productkenmerken Drainage kruisstuk

Artikelnummer
498

Omschrijving Drainage kruisstuk

U verbindt vier losse drainagebuizen eenvoudig aan elkaar met een drainage kruisstuk. Dit is bijvoorbeeld handig als u de buizen wilt koppelen aan een verzamel drainagebuis (hoofddrain). Heeft deze hoofddrain een grotere maat? Gebruik dan de verloopstukken van Drainagebuizen.nl die u vindt in ons aanbod drainage hulpstukken.

Drainage kruisstuk 80 mm

U heeft geen lijm of gereedschap nodig als u het drainage kruisstuk wilt koppelen aan drainagebuizen. Dit hulpstuk is namelijk voorzien van een handig kliksysteem. Wilt u meer informatie over de aanleg van een systeem? Lees dan de blog over drainage aanleggen van onze subsite WitWay.

Als u een drainagesysteem wilt aanleggen dat lang meegaat, zit u goed bij Drainagebuizen.nl. Al ons drainagemateriaal is namelijk voorzien van het KOMO keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat het voldoet aan de wettelijke eisen en waarden op het gebied van regenwaterafvoer. 

Drainage kruisstuk online

Bij Drainagebuizen.nl kunt u niet alleen terecht als u een drainage kruisstuk online wilt kopen. We staan ook voor u klaar met uitgebreid advies! Vraagt u zich bijvoorbeeld af hoe u een systeem moet leggen? Kijk dan eens op de blog over drainagesystemen van onze subsite WitWay. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht