Bladscheider

Karmat pp bladscheider voor standleiding, 110 mm & 160 mm

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Bladscheider

Kleur
Grijs
Aansluiting
Manchet
Toepassing
Afvoeren vuil en bladeren, voorkomen overlopen dakgoot bij hoosbui
Merk
Karmat
Type
Bladscheider
Artikelnummer
1007094
Geleverd incl.
Schroefdeksel
Diameter
110 mm & 160 mm
Materiaal
PP
Verbinding
Inwendig manchet x spie

Omschrijving Bladscheider

Wilt u voorkomen dat de rioleringsbuis of het infiltratiesysteem van uw hemelwaterafvoer verstopt raakt? Gebruik dan een bladscheider. Met de bladscheider van Karmat worden de bladeren en ander vuil via de bladscheider naar buiten geleid. De inwendige bladscheider dient tevens als overstort bij hevige regenbuien als de riolering overbelast is. Hiermee wordt voorkomen dat de dakgoot overloopt.

Vanwege het onderhoud, als het rooster bijvoorbeeld verstopt zit, raden wij u aan om de bladvanger net boven het maaiveld te monteren.

Bladscheider 110 mm

De bladscheider voor de standleiding van het merk Karmat is gemaakt van pp materiaal. Deze bladscheider heeft een schroefbare deksel. De bladafscheider heeft aan de bovenzijde een manchetverbinding. Hier past een buis met eenzelfde diameter in. Aan de onderzijde is de bladscheider van Karmat voorzien van een spie uiteinde. Dit uiteinde past in een hemelwaterafvoer hulpstuk met een mof.

Als u een regenpijp met een doorsnede van 100 mm wilt aansluiten, kunt u er een verloopstuk 110 x 100 mm tussen plaatsen.

De bladafscheider is verkrijgbaar in de volgende diameters:

  • 110 mm
  • 160 mm

Wij adviseren u om de opening van de bladscheider standleiding van de muur af te plaatsen om het spetteren van het regenwater tegen de muur te voorkomen. Als u een tegel of steen onder de opening van de bladscheider standleiding legt, kunt u het vuil gemakkelijk verwijderen.

Bladscheider prijs

Heeft u nog vragen over de bladscheider van Karmat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met het maken van uw keuze. Een bladscheider voor een scherpe prijs koopt u bij Drainagebuizen.nl.

Drainagebuizen.nl: Voor degenen die het gaan maken!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht