Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
DrainagebuizenDrainage hulpstukkenRegenwaterinfiltratiePVC afvoerRegenpijpenBlog & advies

Regenton vulautomaat

Nicoll Vodalis regenton automaat. Verkrijgbaar in 80 en 100 mm.

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

NICOLL VODALIS WIT HWA REGENTON AUTOMAAT 80 MM

€ 20,22 € 16,71 excl. btw

NICOLL VODALIS WIT HWA REGENTON AUTOMAAT 100 MM

€ 41,19 € 34,04 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Regenton vulautomaat

Kleur
Wit
Artikelnummer
1006397
Diameter
80 en 100 mm

Omschrijving Regenton vulautomaat

Met een regenton vangt u het regenwater op, bewaart het en gebruikt het op een later moment in uw eigen tuin. Wat is er nu gemakkelijker als het vullen van de regenton automatisch gaat en dat als de regenton vol is, het regenwater via de riolering wordt afgevoerd? Met een regenton vulautomaat kan dit. 

Een regenton vulautomaat wordt aangesloten op zowel de regenpijp als de regenton. De regenton vulautomaat vult de regenton automatiisch tot het moment dat de regenton vol is en het waterniveau in de regenton even hoog staat als in de regentonautomaat. Het overige regenwater wordt dan via de regenpijp naar de riolering afgevoerd.

Regenton vulautomaat wit

De regenton vulautomaat wit type Voadlis van het merk Nicoll sluit u gemakkelijk aan op de regenpijp en de regenton.  De regenton vulautomaat heeft een estethische integratie in de regenpijp.Bovendien hoeft u de verbindingen niet te verlijmen. Het in elkaar schuiven is al voldoende. 

De regenton vulautomaat wit is gemaakt van PVC en heeft een witte kleur. Deze kleur is kleurvast, waardoor deze zeer stabiel is over een jarenlange periode. De regenton vulautomaat wit is verkrijgbaar in een diameter van 80 mm en 100 mm. De totale hoogte van de regenton vulautomaat is 195 mm. De uitloop aan de zijkant van de regenton vulautomaat heeft een diameter van 1" buitendraad. U opent en sluit de regenton vulautomaat zeer gemakkellijk met een kwartslag.

Regenton vulautomaat plaatsen

Allereerst bepaalt u waar in de regenpijp de regenton vulautomaat moet komen. Zaag met behulp van het snijsjabloon aan de achterkant van de verpakking  de regenpijp op deze plaats door. U verwijdert nu een stuk van 13 cm uit de regenpijp.

regenton vulautomaat plaatsen

Markeer op de regenpijp de maximale insteekhoogte met het reliëfteken op de bovenkant van de regenton vulautomaat.

regenton vulautomaat monteren

Schuif vervolgens de regenton vulautomaat zo ver mogelijk omhoog over het bovenste gedeelte van de regenpijp en schuif het daarna omlaag over het onderste gedeelte van de regenpijp heen.

regenton vulautomaat installeren

U kunt nu de regenton vulautomaat verbinden met de regenton. Om de regenton te vullen zet u de regenton vulautomaat in de open positie, door de regenton vulautomaat een kwartslag te draaien.

regenton vulautomaat plaatsen

Let op: Om de overloopfunctie te verzekeren, plaats het reliëfteken in de bovenste lijn van de regenton

Regenton vulautomaat kopen

Een regenton vulautomaat koopt u eenvoudig en voordelig bij Drainagebuizen.nl. Bestel nu de regentonvulautomaat voor een scherpe prijs en profiteer bovendien van onze snelle levering. Als u vandaag uw bestelling plaatst, heeft u deze als de volgende werkdag in huis.

Drainagebuizen.nl: Voor degenen die het gaan maken!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht