Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses.
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
Ondernemersprijs Smallingerland | Drachten 2018
DrainagebuizenDrainage hulpstukkenRegenwaterinfiltratiePVC afvoerRegenpijpenBlog & advies

Bladscheider 110

Om vuil (bladeren, ed) te scheiden van regenwater, diameter 110mm, grijs

● Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis

Selecteer producten

PVC HWA BLADSCHEIDER GRIJS 110mm

€ 35,25 € 29,13 excl. btw
0 producten
  • U heeft nog geen producten geselecteerd.

Productkenmerken Bladscheider 110

Artikelnummer
225

Omschrijving Bladscheider 110

Een bladscheider voorkomt dat uw hemelwaterafvoer vestopt raakt, door bladeren en ander vuil die in de regenpijp terecht zijn gekomen, via de bladscheider naar buiten te geleiden. HIerdoor kunnen de bladeren en het andere vuil niet verder de riolering of het infiltratiesysteem in en daar een verstopping veroorzaken. Vanwege het onderhoud, als het rooster bijvoorbeeld verstopt zit, raden wij u aan om de bladvanger net boven het maaiveld te monteren.

Bij een infiltratiesysteem is een bladscheider nodig om te voorkomen dat er grof vuil in het infiltratiesysteem komt. Door het gebruik van de bladscheider 110 is niet nodig om in de dakgoot een bladvanger of boldraadrooster te plaatsen.
De bladscheider 110 mm wordt gebruikt in een standleiding.

Bladscheider 110 PVC

De bladscheider 110 is gemaakt van PVC en heeft een grijze kleur. De bladscheider is tevens in het wit verkrijgbaar. Aan de voorzijde is de bladscheider open en ziet u het rooster. De bladscheider is alleen verkrijgbaar in een diameter van 110 mm. De bladafscheider 110 voor uw regenpijp heeft aan de bovenzijde een aansluiting met een mof 110 mm. Hierin past een buis met een diameter van 110 mm. Als u een regenpijp met een doorsnede van 100 mm wilt aansluiten, kunt u er een verloopstuk 110 x 100 mm tussen plaatsen. Aan de onderkant heeft de bladscheider 110 een spie eind welke in een hulpstuk 110 mm past.

Wij adviseren u om de opening van de bladscheider 110 van de muur af te plaatsen om het spetteren van het regenwater tegen de muur te voorkomen. Als u een tegel of steen onder de opening van de bladscheider 110 legt, kunt u het vuil gemakkelijk verwijderen.

Bladscheider 110 prijs

De bladscheider 110 koopt u bij Drainagebuizen.nl altijd voor een scherpe prijs. Bovendien heeft u de bladscheider, nadat u heeft besteld, al de volgende werkdag in huis.

Drainagebuizen.nl: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
 
 
 

Stel uw vraag aan de specialist

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht