Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
Levering in binnen- en buitenland
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering

HWA vierkant

Geef uw huis een stijlvolle uitstraling met een HWA vierkant. Deze buis is zeer geschikt voor de afvoer van uw regenwater. Naast de HWA vierkant buis bieden we u hulpstukken die kunnen dienen als mof, bocht en verloopstuk. De buis is beschikbaar in diameters van 80 en 100 mm en een lengte van 4 meter. De bocht en de mof hebben we voor u in 80 x 80 en 100 x 100 cm. Het verloopstuk vindt u in afmetingen van 80 x 80, 80 x 103 en 100 x 103 mm.

HWA buis vierkant

Plaats de HWA buis vierkant verticaal aan uw gevel voor een snelle afvoer van het regenwater. Wilt u liever een hemelwaterafvoersysteem met ronde vormen? Kijk dan eens bij de HWA buis collectie voor een groot aanbod buizen en hulpstukken. Naast de HWA buis vierkant heeft u de keuze voor de HWA zink, die erg stijlvol is door het robuuste en glanzende materiaal.

HWA vierkant PVC

Invloeden van buitenaf veroorzaken geen roest of corrosie in de HWA vierkant van PVC. Dit kunststof materiaal is hier namelijk beschermd tegen en heeft daarnaast een licht gewicht. Zo is de HWA vierkant van PVC eenvoudig te monteren en voorkomt u beschadigingen aan uw gevel. Bestel al uw hemelwaterafvoer onderdelen bij Drainagebuizen.nl, wij leveren snel uit onze eigen voorraad!

Filters