Drainagebuizen

Om verzadiging van de grond door overtollig regenwater tegen te gaan is de aanleg van een drainagesysteem verstandig. In onze online winkel vindt u zowel blinde als geperforeerde drainagebuizen. Een buis met perforaties neemt het water van de grond op, terwijl de variant zonder slechts wordt gebruik voor de doorvoer van het opgevangen water. Onze drainagebuizen met omhulling van kunststof of kokos slibben door dit kunstmatige voorfilter minder snel dicht. Welke u nodig heeft, hangt af van de grondsoort.

Drainagebuizen prijs

Bij drainagebuizen.nl vindt u eenvoudig en voordelig uw drainagebuizen. De prijs is altijd scherp, of u deze nu per strekkende meter of in een vaste lengte bestelt. Voor elke grondsoort zijn de prijzen gelijkwaardig. De drainagebuis met een omhulling van kokos is uitermate geschikt voor zand- en veengronden. Doordat kleigrond verrottingsprocessen stimuleert, kunt u hiervoor juist weer beter gebruik maken van gerecyclede polypropeen. Een drainage van het type PP700 is een uitstekend product dat ook geschikt voor ijzerhoudende grond. Welke variant u ook kiest, de drainagebuizen prijs is bij ons altijd scherp. Hetzelfde geldt ook voor ons ruime assortiment drainage hulpstukken voor een probleemloze aanleg!

Drainagebuizen kopen

Als u voordelig online drainagebuizen kopen wilt, bent u bij drainagebuizen.nl aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een compleet assortiment voor de afvoer van uw regenwater. Wilt u bijvoorbeeld dat het van uw dakgoot afgevoerde regenwater snel door de bodem wordt opgenomen? Dan hebben wij ook een voordelig systeem voor regenwaterinfiltratie in ons assortiment, zodat u uw voeten rondom huis en tuin drooghoudt! Ook daarom doet u drainagebuizen kopen het beste online bij drainagebuizen.nl. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling.